Welkom bij Schoonheidsinstituut MerX Huidverbetering

Meer dan een schoonheidssalon

Al meer dan 20 jaar kennis en innovatie in Huidverbetering en Anti-Aging.

Neem de tijd voor uzelf!

De belangrijkste reden dat u naar de schoonheidsspecialiste gaat, is dat u het belangrijk vindt om uw huid in een goede conditie te houden dan wel te verbeteren. Andere zeer goede redenen zijn, het oplossen van een huidprobleem of om even heerlijk te ontspannen.

Wat is daarvoor nodig?
Vertrouwen in de goed opgeleide en gediplomeerde schoonheidsspecialiste-huidspecialiste en een prettige omgeving.

Instituut MerX Huidverbetering gevestigd in de Frederikstraat in het centrum van Den Haag heeft zich gespecialiseerd in anti-aging en huidverbeterende behandelingen. Ondersteund met microdermabrasie, zuurstof en ultrageluid.

Ons modern ingericht Instituut biedt u vanaf het eerste moment persoonlijke benadering, aandacht, deskundige begeleiding, kwaliteit, service en resultaatgerichte behandelingen met de beste merken.

In een aangename en ontspannen sfeer staat u centraal. Een duo afspraak is ook mogelijk, daar wij twee aparte behandelcabines hebben.

Onze aanpak
Vanuit onze visie dat iedere huid uniek is, kennen wij geen standaard behandeling uw huid is immers ook uniek.

Vooraf aan uw eerste behandeling nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Aansluitend volgt een zorgvuldige, professionele huidanalyse en worden uw wensen geïnventariseerd vervolgens stellen wij een resultaatgericht behandelplan voor u samen.

Ons instituut biedt u perfect uitgebalanceerde schoonheidsbehandelingen voor een vitale, frisse en gezonde huid gericht op: anti-aging, huidverjonging , huidverbetering en wellbeing.

Ook huid problemen zoals acné, couperose, rosacea, pigmentvlekken worden succesvol behandeld.

Waarom kiezen voor MerX Instituut Huidverbetering?

VOOR EEN MOOIE HUID VOOR NU EN LATER!

MAAK VANDAAG DE KEUZE HOE UW HUID ER IN DE TOEKOMST UITZIET!

MerX Instituut Huidverbetering is aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos voor de gediplomeerde schoonheidsspecialiste

Lees meer onder behandelingen

image003 image003